آخرین اخبار
  • تبیین مطالبات رهبر انقلاب از نظام آموزش وپرورش زمینه‌ساز خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی در گام دوم
  • جای خالی مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی در آموزش و پرورش
  • چهارده راهبرد وحدت آفرین نیاز حیاتی امروز گفتمان انقلابی در عرصه خدمت به مردم
  • مسائل مهم ، راهبردی و اسناد توسعه شهرستان های تربت حیدریه، مه ولات و زاوه
  • سوم خردادماه، سالروز آزادسازی خرمشهر «روز مقاومت، ایثار و پیروزی» یادآور سند پرافتخاری است که شکوه و عظمت آن، برای همیشه در حافظه ی تاریخی ملت ما به یادگار خواهد ماند
  • بیانیه حضور سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ / آمده‌ام تا “دولتی مردمی برای ایرانی قوی” تشکیل دهم
  • نامه‌ ای مشفقانه دکتر ابوالقاسم خسروی به کاندیداهای انتخابات ۱۴۰۰، همه مدعیان امانتداری مردم در ریاست جمهوری، نمایندگی مجلس، شورا های شهر و روستا و …. باید بدانیم که این میز و مقام وقدرت  و شوکت  پایدارنیست 
  • سرباز محمدباقر قالیباف باز هم ثابت کرد که همچون رفیقان دیرینش شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید کاظمی  برای جریان انقلاب از همه چی میگذرد
  • نام‌گذاری روز میلاد حضرت مهدی(عج) به عنوان روز سربازان گمنام، بیان‌گر نقش و جایگاه ویژه و تأثیرگذار وزارت اطلاعات در حفاظت از ارزش‌های اسلامی و منافع ملی در برابر دشمنان قسم خورده انقلاب است.
  • اساسی‌ترین رکن جامعه منتظر قبل از ظهور آن حضرت(عج) توجه به تقوای عمومی و تقوای جمعی، کار تشکیلاتی،همدلی، همکاری و دوری از خودخواهی و غرور است

وبگاه شخصی دکتر خسروی سهل آبادیوبگاه شخصی دکتر خسروی سهل آبادی وبگاه شخصی دکتر خسروی سهل آبادی

  • صفحه اصلی
  • زندگی نامه
  • گزارش عملکرد چهار ساله
  • آموزش و پرورش
  • رسانه
    • اخبار
    • یادداشت‌ها
    • سخنرانی ها
    • تصاویر
    • صوت
    • فیلم
  • آپارات
  • ارتباط با ما
خانه / در آینه‌ی تلاش مسئولین / تربت حیدریه / مناطق گردشگری و دیدنی های شهرستان تربت حیدریه، پایتخت زعفران طلای سرخ ابریشم طلای سفید

مناطق گردشگری و دیدنی های شهرستان تربت حیدریه، پایتخت زعفران طلای سرخ ابریشم طلای سفید

ارسال شده توسط:خسروی ابوالقاسم درتربت حیدریه, مشاهیر و مفاخر 09 مارس 2021 ۰ 931 بازدید

دیدنی های تربت حیدریه، پایتخت زعفران طلای سرخ ابریشم طلای سفید

تربت حیدریه یکی از شهرهای استان خراسان رضوی است. وسعت این شهرستان حدود ۲۴ هزار کیلومتر مربع بوده و حدود پنج قرن است که نامش با عرفان، پیوند خورده است. این شهرستان در حال حاضر دارای جمیعتی بیش از ۲۵۰ هزار نفر بوده و با توجه به پتانسیل منطقه، جای پیشرفت بسیاری دارد.

 

تربت حیدریه یکی از بزرگترین تولید کنندگان زعفران جهان است و همچنین در تولید ابریشم نیز حرفهای بسیاری برای گفتن دارد.

در این شهر علاوه بر فراوانی زعفران و ابریشم، جاذبه های گردشگری بسیار دیگری نیز وجود داشته که تربت حیدریه را در این فصل از سال، به یکی از مقاصد گردشگران بدل کرده است.

وبلاگ اقامت ۲۴ برای آشنایی بیشتر هموطنانی که قصد سفر به این شهرستان را دارند، به معرفی اجمالی این شهر و آثار تاریخی و مناطق گردشگری آن می‌پردازد.

تربت حیدریه

شهرستان تربت حیدریه از غرب به نیشابور، از شمال شرق با تربت جام و فریمان، از جنوب شرق با خواف، از جنوب به قائن و گناباد و از جنوب شرق مجاور با کاشمر است. این شهرستان زمانی نه چندان دور وسعت زیادی داشت، به گونه‌ای که شهرستان‌های خواف، رشتخوار، مه ولات و زاوه را درون خود جای داده بود.

تربت حیدریه علاوه بر اینکه قطب زعفران دنیا می باشد، پایتخت ابریشم کشور نیز به شمار میرود به طوری که ۷۰ درصد کل محصول ابریشم کشور در این شهرستان تولید میشود.

قرار گرفتن تربت حیدریه در مسیر اتصال جنوب کشور به مشهد مقدس، این شهر را تبدیل به منطقه اصلی عبور زائران علی بن موسی الرضا (ع) از هشت استان کشور کرده است . همین امر سبب شده سالانه تعداد قابل توجهی از مسافرین و زائرین امام رئوف، از جاذبه‌های گردشگری تربت حیدریه دیدن کنند.

 مجموعه قطب الدین حیدر

شیخ قطب الدین حیدر، فرزند تیمور و از نوادگان سلطان شاه سالوری از شاهزادگان ازبک و از تبار خاقان ترک بوده است. وی مجذوب شیخ ابوالقاسمی شد که در زاوه سکنا داشته است و به هوای دیدار شیخ، راهی این دیار شد و در سال ۶۱۸ ه.ق وفات یافت.

مجموعه قطب الدین حیدر، شامل آرامگاه قطب الدین حیدر و ایوانی از مسجد جامع قدیم است که در مرکز شهر تربت حیدریه قرار دارد. این مقبره در میان محوطه زیر گنبد قرار گرفته و ضریح چوبی آن دارای تاریخ ۹۸۷ ه.ق است. در امتداد فضای ورودی نیز محرابی تعبیه شده است. بنای موجود در چندین دوره تاریخی مورد توجه قرار گرفته است به نحوی که شالوده آرامگاه احتمالا در دوره تیموری با گنبد دو پوسته گسسته استوار بر تاق نماهای شانزده گانه ایجاد شده است و در دوره صفویه در سال ۱۰۲۳ ه.ق به همت خواجه سلطان محمود تربتی نیز تغییراتی در معماری آن صورت گرفته است.

مجموعه قطب الدین حیدر تربت حیدریه

در ضلع غربی این مقبره، ایوان مسجد جامع قدیم تربت حیدریه جلب نظر می‌کند. بنای مسجد جامع، آجری است و تاریخ بنای آن که بر سنگ سیاه و لوح مانندی حک شده است نشان دهنده سال ۱۰۴۵ ه.ق است و بانی ساخت مسجد نیز خواجه عبدالله فرزند درویش علی تربتی ذکر شده است.

کاروانسرای طبسی

این کاروانسرا در مجاورت مجموعه تاریخی قطب الدین حیدر قرار دارد. این رباط را حاج محمد ابراهیم طبسی از تجار معروف عصر قاجار در اواخر این دوره در ملک شخصی خود بنا کرد. رباط طبسی در زمره بناهای دو ایوانی است که شامل فضای ورودی، هشتی، تعدادی حجره مشرف به میان سرای بنا، انبار و اصطبل است.

تربت حیدریه

موزه مردم شناسی

قسمتی از بنای رباط طبسی به موزه مردم شناسی تربت حیدریه اختصاص یافته است که در غرفه‌های مختلف آن، آداب و سنن، حِرف و صنایع دستی مردم این خطه به معرض دید عموم در آمده است و بر زیبائی این مجموعه افزوده است. این مجموعه یکی از پر رونق‌ترین مقاصد هدف گردشگران و مردم خود شهرستان است.

موزه مردم شناسی تربت حیدریه

خانه امینی

این بنای تاریخی مربوط به دوره  قاجار و محل زندگی امین التجار، از تجار معروف شهر تربت حیدریه در آن دوران بوده است. این بنا دارای تزئینات آجرکاری، کاشیکاری و گچ بری‌های زیبایی است که هنوز پس از گذشت سالیان متمادی، پابرجا مانده است. این بنا در سال ۱۳۸۸  توسط سازمان میراث فرهنگی تملک و سپس مرمت شد که اکنون اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان در آن مستقر است.

خانه امینی تربت حیدریه

حمام حاجی رئیس

این بنا در اواخر دوره قاجار توسط حاجی رئیس بنا شده است. از فضاهای مهم این حمام می‌توان به رشته پلکان‌های ورودی، سربینه، بینه، گرمخانه و مخازن آب سرد و گرم اشاره کرد که از ویژگی‌های جالب توجه آن هشت ستون سنگی بسیار زیباست که فضای گنبدی بینه را پدید آورده است و در میان فضای آن نیز حوض سنگی به شکل هشت ضلعی قرار دارد.

تربت حیدریه

مزار بوری آباد

بنای تاریخی امامزاده احمد الرضا (ع) بوری آباد مربوط به دوره صفویه از آثار ثبت شده ملی کشور است. این بنا با پلان مربع، مدفن یکی از نوادگان امام موسی کاظم (ع) است. این بنا در کیلومتر ۴ جاده تربت به گناباد واقع شده و دارای امکانات رفاهی از قبیل زائرسرا، حسینیه و سکوهای اقامتی است.

تربت حیدریه

گنبد آجری مزار بوری آباد

بنای مقبره و مسجد شیخ حیدر کدکنی

بنای مقبره در گذشته دارای کاشی‌های فیروزه‌ای و مسدس بوده که هم اکنون آثار کمی از آن برجای مانده است. بر گوشواره های فضای داخلی بقعه، هشت ستون سنگی در نبش دیوار نصب است که بر آن با گچ، قسمتی از سوره مبارکه (یس) با خط سفید در زمینه‌ای لاجوردی نقش بسته است و در زاویه جنوب غربی در بخش باقیمانده کتیبه، عبارت ( فی شهر ذی الحجه ۹۰۶ ) مشاهده می‌شود. مسجد شیخ حیدر کدکنی نیز فضایی است به صورت شبستان که محرابی هشت گوشه زینت بخش آن شده و دیواره شمالی آن دو اشکوبه است. این مجموعه تاریخی در ۷۰ کیلومتری شمال غربی تربت حیدریه واقع است.

مسجد شیخ حیدر کدکنی تربت حیدریه

موزه حیات وحش

این موزه که در آن گیاهان و جانوران بومی منطقه به نمایش گذاشته شده‌اند در انتهای بلوار شهید باهنر ، جنب پارک ملت قرار گرفته است. گردشگران با حضور در این مجموعه می توانند اطلاعات ارزشمندی در خصوص گیاهان و جانوران بومی منطقه کسب کنند.

باغ ملی

باغ ملی تربت حیدریه در انتهای خیابان مطهری واقع شده است. این بوستان با قدمتی یکصد ساله و با درختان کاج سر به فلک کشیده، دارای گل و گیاه‌های زینتی بر فراز تپه‌ای در مرکز شهر تربت حیدریه خود نمائی می‌کند.

باغ ملی تربت حیدریه

باغ ملی تربت حیدریه یکی از زیباترین پارک‌های ملی کشور است که به واسطه داشتن فضائی بکر و امکانات تفریحی و توریستی مناسب، پذیرای جمع کثیری از مسافران و گردشگران است. همجواری این پارک بزرگ با ابنیه تاریخی همچون قطب الدین حیدر، رباط طبسی و مسجد جامع قدیم سبب شده به مکانی شناخته شده و پر جاذبه برای گردشگران تبدیل شود.

آبنما، نورپردازی و دیواره‌های سنگی ورودی این پارک که بر شهر مشرف است، آن را به فضائی منحصر بفرد تبدیل کرده است.

پارک کوهستانی پیشکوه

در امتداد مسیر زیارت حرم مطهر امام رضا(ع)، تربت حیدریه آخرین اطراقگاه تا مشهد است. در حاشیه جاده آسیایی که مسیر شرقی جاده ابریشم کهن است، در کوهپایه و تپه‌های مشرف به شهر تربت حیدریه، پارک کوهستانی پیشکوه به وسعت ۸۰۰ هکتار در حاشیه جنوب غربی این شهر واقع شده است. این پارک با قرار گرفتن در دامنه کوه و داشتن چشم اندازهای طبیعی زیبا، مجموعه استخر و آبشار مصنوعی، پارک سنگی، رستوران و شهربازی کودکان، یکی از پارک‌هایی است که به عنوان منطقه نمونه گردشگری کشور شناخته شده است.همچنین کمپ ثامن متصل به آن، محل مناسبی برای استراحت مسافران می باشد .

پارک جنگلی پیشکوه در حاشیه شهر تربت حیدریه واقع شده است که یکی از بزرگ‌ترین پارک‌های ایران به‌شمار می‌رود. وسعت این منطقه ۸۰۰ هکتار است و در دامنه کوه و مشرف به شهر قرار دارد. امکانات تفریحی رفاهی مناسبی نیز برای گردشگران در این پارک فراهم شده است.

گنبد طلایی آرامگاه بالای پارک جنگلی پیشکوه

پارک پیشکوه تربت حیدریه

منطقه گردشگری رودخانه حصار

روستای حصار در بخش بایگ شهرستان تربت حیدریه و ۵۵ کیلومتری غرب این شهر، از زیباترین مناطق ییلاقی شهرستان است که دارای رودخانه دائمی و پر آبی است که با وجود خشکسالی‌های اخیر، همچنان جاری و روان است. این رودخانه که در مجاورت شرق روستا است، از شمال به جنوب امتداد دارد و دارای چشمه سارها و باغ‌های زیبا با درختان مثمر همچون آلو، گردو، سیب، گلابی، هلو، گیلاس، آلبالو و دیگر میوه‌های مناطق سردسیر است. حصار، روستای هدف گردشگری نیز است و همواره در روزهای تعطیل، مملو از جمعیتی است که برای استراحت و گردش به دامن طبیعت پناه آورده اند.

رودخانه حصار تربت حیدریه

آبشار رود معجن

آبشار رود معجن که از جاذبه‌های بسیار دیدنی‌ استان است، در ۴۸ کیلومتری غرب تربت حیدریه و در ۴ کیلومتری شمال روستای رود معجن قرار دارد. ارتفاع آبشار رود معجن ۲۸ متر است و شاخه اصلی این آبشار نیز از کوههای چهل تن سرچشمه گرفته است.

آبشار رود معجن تربت حیدریه

روستای رود معجن با داشتن باغ‌های میوه فراوان و رودخانه، یکی دیگر از مناطق گردشگری و دیدنی این ناحیه است.

قله ملکوه

قله مرتفع ملکوه، سومین قله بلند استان است که ارتفاع آن در بلندترین نقطه به ۲۷۶۸ متر می‌رسد. قله ملکوه در جنوب شهر کدکن و غرب روستای زیبای حصار، در فاصله ۷۰ کیلومتری تربت حیدریه قرار دارد.

قله ملکوه تربت حیدریه

این قله با طبیعتی بسیار زیبا، آب و هوایی تقریبا سرد و دریاچه‌ای زیبا به نام گل خاتون، همیشه پذیرای گردشگران و کوهنوردان سراسر کشور بوده است.

پ.ن: بسیاری از گردشگران، وقتی می‌خواهند مقصد سفر خود را انتخاب کنند، عمدتاً به دنبال شهرهای بزرگ یا مناطق نام آشنا هستند. غافل از اینکه اتفاقاً شهرهای کوچکتر یا پنهان‌تر هم می‌توانند عجایب و جاذبه‌های بسیاری برای گردشگران ماجراجو داشته باشند. نکتۀ جالب توجه در این ماجرا این است که تغییر و تحولاتی که در طول تاریخ برای سرزمین پهناور ما پیش آمده سبب شده است که شهرهای مهم قدیمی در عصر امروز به شهرهایی کوچک تبدیل شوند. مخصوصاً خطّۀ خراسان، که آشوب‌های تاریخی از جمله حملۀ مغولان سبب شد خیلی از شهرهای بزرگ آن دیار رونق و شکوفایی خودشان را برای سالیان سال از دست بدهند و بعد از مدت زیادی که رونق خود را از دست داده بودند، وقتی دوباره آباد شدند و مردم وارد آن شهرها شدند دیگر هرگز آن رنگ و نقش گذشته را به آن صورت که بود پیدا نکرد. البته شایان ذکر است که پیش از حملۀ مغول نیز حملات قوم غزان و دیگر جنگ‌ها را نیز این خطّه شاهد بوده است. همین حملات ناجوانمردانه سبب شده آثار بسیاری برای همیشه از بین بروند.

دیدنی های تربت حیدریه، پایتخت ابریشم ایران
  1. خانه
  2. گردشگری
  3. تاریخی و فرهنگی

غار ماه پری

غار ماه‌پری از زیستگاه‌های اولیه انسان‌ها به‌شمار می‌رود که در میان کوه واقع شده است. این غار در  ۱۹ کیلومتری شمال غربی تربت حیدریه و در نزدیکی روستای صنوبر قرار دارد. اکتشافات باستان‌شناسی نشان می‌دهد که انسان ماقبل تاریخ در این غار زندگی می‌کرده است.

 

 

قله ملکوه

قله ملکوه در ارتفاعات تربت حیدریه

عکس: کوهگردی

ملکوه سومین قله بلند استان خراسان رضوی است

قله ملکوه که هرسال کوهنوردان بسیاری را به خود جذب می‌کند، سومین قله مرتفع استان خراسان رضوی محسوب می‌شود. این قله با طبیعتی بسیار زیبا، آب و هوایی تقریبا سرد و دریاچه‌ای زیبا به نام گل خاتون به یکی از مناطق جذاب گردشگری در منطقه تبدیل شده است.

 

رباط لاری

در ورودی و سردر رباط لاری

عکس: آرمان شهر

رباط لاری در محله معروف به میدان رباط قرار دارد. این رباط توسط حاج محمدرضا لاری از تاجران معتبر شهر بنا شده است. این رباط ۲۴ غرفه تابستانی دارد که مشرف به حیاط هستند. در پشت هر غرفه نیز اتاقی برای استفاده در زمستان و اصطبل‌های اختصاصی وجود دارد. این رباط با قدمت حدود ۱۱۰ سال همچنان پابرجا است.

کاروانسرا و پل کسکک

رباط کسکک و پل کسکک در شمال تربت حیدریه در نزدیکی روستایی با همین نام واقع شده است. کاروانسرا یادگاری از عصر صفویه است که سردر ورودی دارد که بر طرفین آن ایوانچه‌ها و طاق نماهایی ایجاد شده‌ است. اتاق‌های اقامت کاروانیان نیز در پیرامون مهمانسرای آن ساخته شده که فضای ورودی آن‌ها دارای سردر و فضای داخل آن نیز شامل تاقچه و بخاری دیواری است. پل کسکک نیز مربوط به اواخر دوران قاجاریه است. این پل و کاروانسرا هر دو توسط امین‌التجار یکی از تاجرهای معروف شهر بنا شده‌اند. پل کسکک در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

 

مسجد کدکن

مسجد کدکن، بنایی مستطیل شکل است که در مرکز آن دو طاق بزرگ گنبدهای چهار ترک را تشکیل داده است. از نماهای زیبای این مسجد می‌توان به محرابی هشت گوشه اشاره کرد که در آن خودنمایی می‌کند.

 

مزار شهدای گمنام تربت حیدریه در فراز تپه ای در پارک گردشگری پیشکوه قرار دارد.

 

 

مزار بی‌بی حسینه

مزار بی‌بی حسینه بر فراز تپه‌ای در داخل شهر تربت حیدریه و در محله‌ای به نام حسنی قرار دارد که در میان اهالی شهر به بی‌بی حسینه شهرت دارد.

مفسر کبیرابوالفتوح رازی روایت کرده است که در زمان خلافت هارون الرشید مردی بازرگان می زیست که مال و نعمت فراوانی داشت و از مشاهیر بغداد به شمار می رفت و در محبت خاندان عترت و طهارت شهرتی تام داشت. پیوسته ملازم امام صادق (علیه السلام) بود و وظیفه خدمتگزاری آن حضرت را به جای می آورد. بعد از شهادت آن حضرت در اثر ظلم و ستم دشمنان، اموال و دارائی هایش را از دست داد و به درویشی و مسکنت افتاد و از اموال دنیا جز کنیزی برایش نمانده بود. او را وقتی که پنج ساله بود خریده و به مکتب فرستاده بود. این بانوی خوش شانس مدت ده سال برای کسب علم و معرفت به محضر مبارک امام جعفر صادق (علیه السلام) شرفیاب می شد و قریب به بیست سال به مطالعه علوم دینی اشتغال داشت. چون مشقت فقر و تنگدستی خواجه شدت گرفت، روزی از تنگی روزگار نزد کنیزش اظهار شکایت کرد و گفت: ای حسنیه تو مانند فرزندم هستی و غیر تو کسی را ندارم، زحمات زیادی برایت کشیده ام تا به این فضائل و کمالات آراسته شده ای، اینک از تو می خواهم از روی فراست چاره ای برایم بیاندیشی، که کارم از هجوم فقر به رسوایی کشیده است. حسنیه گفت: ای خواجه، به نظر من صلاح در این است که مرا برای فروش نزد هارون ببری و اگر او از بهای من پرسید، بگویی که صد هزار دینار زر رایج ارزش دارد. اگر بگوید مگر او چه هنری دارد که این بهای سنگین بر این نهاده ای؟ بگو: هنرش این است که اگر تمام علمای عصر حاضر جمع شوند و در علوم و مسائل شرعی و دینی با او بحث کنند، بر همه فائق آید و آنها را در بحث مغلوب نماید. خواجه گفت: حاشا که من چنین کاری کنم. اگر آن ظالم بر فضیلت و سیرت نیکوی تو آگاه گردد، درصدد بر می آید تا تو را از من بگیرد. حسنیه گفت: نترس، به برکت محبت اهل بیت رسول خدا (علیهم السلام) کسی نمی تواند مرا از تو جدا کند. بر خدا توکل کن هر چه خیر ماست خدای متعال بر ایمان پیش خواهد آورد. خواجه برخاست و نزد یحیی بن خالد برمکی، وزیر هارون رفت و جریان را همان گونه برای او شرح داد. پس از اینکه به سوی هارون رفتند، هارون دستور داد تا تمام علمای مکه و مدینه را حاضر کردند و مجلس مهمی ترتیب شد و سوالات زیادی مطرح گشت که در همه آن بی بی حسنیه پیروز و سربلند بیرون آمد و سرانجام یحیی بن خالد برمکی رو به حسنیه کرد و گفت: شما در اثبات حقیقت مذهب خود هیچ کوتاهی نکردید و آن را ثابت نمودید. هارون به او گفت هرکجا می خواهی باش؛ اما از این شهر برو، مبادا به تو صدمه ای بزنند. سپس حسنیه و خواجه اش از هارون خداحافظی کرده و از مجلس او سرافراز و شادمان خارج شدند.
ایشان ۱۰ سال شاگرد و خدمتگزار امام صادق (علیه السلام) بود و پس از شهادت امام صادق (علیه السلام) محضر امام کاظم (علیه السلام) و امام رضا (علیه السلام) را نیز درک کرده است

بی بی حسنیه  مدت ده سال در محضر امام صادق (ع) به مطالعه علوم دینی ومعارف پرداخته و در حسن ملاحمت نظیر نداشته است.

این بانوی دانشمند آشنا به فقه، تفسیر، حدیث، ادبیات ومعارف قرآنی بود به حدی که دانشمندان دربار هارون الرشید نیز در مقابل استدلالهای محکم علمی ایشان بارها شکست خورده اند وبه نقل از رساله حسنیه شیخ ابوالفتوح رازی مفسر قرن ششم گویا در زمانیکه حضرت امام رضا (ع) در خراسان بوده اند به مقصد زیارت آن امام رئوف عازم خراسان شده ودر مسیر راه در شهر تربت حیدریه به لقاء الهی رسیده ودر مکان فعلی مزار بی بی حسنیه با احترام وتکریم مردم مؤمن این شهرستان به خاک سپرده می شود.

تاریخ رحلت این بانوی بزرگ مشخص نیست. مدفن این اندشمند در شهرستان تربت حیدریه در محله حسنی در بالای تپه بلند که هم اکنون داخل شهر تربت حیدریه واقع گردیده است.

مزار وی در گذشته دارای گنبد کوچکی بوده که به همت مردم خیر واداره اوقاف بنای قبلی تخریب وبنای جدید با وسعت مناسب ساخته وهم اکنون در حال بازسازی می باشد.

آبشار رود معجن ابریشم طلای سفید امامزاده احمد الرضا (ع) بوری آباد باغ ملی تربت حیدریه بنای مقبره و مسجد شیخ حیدر کدکنی پارک کوهستانی پیشکوه پارک کوهستانی پیشکوه به وسعت ۸۰۰ هکتار پارک گردشگری پیشکوه پایتخت زعفران طلای سرخ ابریشم طلای سفید حمام حاجی رئیس دیدنی های تربت حیدریه رباط طبسی رباط لاری زعفران طلای سرخ قله مرتفع ملکوه، سومین قله بلند استان کاروانسرای طبسی مجموعه قطب الدین حیدر مزار بوری آباد مزار بی‌بی حسینه مزار شهدای گمنام تربت حیدریه منطقه گردشگری رودخانه حصار 2021-03-09
خسروی ابوالقاسم

برچسب زده شده با:آبشار رود معجن ابریشم طلای سفید امامزاده احمد الرضا (ع) بوری آباد باغ ملی تربت حیدریه بنای مقبره و مسجد شیخ حیدر کدکنی پارک کوهستانی پیشکوه پارک کوهستانی پیشکوه به وسعت ۸۰۰ هکتار پارک گردشگری پیشکوه پایتخت زعفران طلای سرخ ابریشم طلای سفید حمام حاجی رئیس دیدنی های تربت حیدریه رباط طبسی رباط لاری زعفران طلای سرخ قله مرتفع ملکوه، سومین قله بلند استان کاروانسرای طبسی مجموعه قطب الدین حیدر مزار بوری آباد مزار بی‌بی حسینه مزار شهدای گمنام تربت حیدریه منطقه گردشگری رودخانه حصار

قبلی حاج آخوند ملاعباس راشد سلمان زمان از خوبان عالَم اسلام
بعدی: پیشینه تاریخی روستای سهل آباد شهدا و جانبازان

درباره خسروی ابوالقاسم

مطالب مرتبط

پیشینه تاریخی روستای سهل آباد شهدا و جانبازان

10 مارس 2021

حاج آخوند ملاعباس راشد سلمان زمان از خوبان عالَم اسلام

09 مارس 2021

شهید حسن حصیری بایگی و شهید محمد حسین حصیری بایگی

09 مارس 2021

پاسخ بدهید لغو پاسخ

ایمیلتان منتشر نمیشودفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مطالب دسته

  • اقدامات دکتر خسروی در حوزه گازرسانی

    13 جولای 2017
  • قیام حماسه ۹ دی ۱۳۵۷ مردم تربت حیدریه

    13 جولای 2017
  • طرح استان شدن تربت حیدریه (خراسان مرکزی) درمجلس

    12 جولای 2017
  • زعفران طلای سرخ

    11 جولای 2017
  • معلمانه

    11 جولای 2017
  • نطق های دکتر خسروی در صحن علنی مجلس

    11 جولای 2017
  • تذکرات دکتر خسروی در صحن علنی مجلس

    11 جولای 2017

به روایت تصویر

خبر ویژه

  • تبیین مطالبات رهبر انقلاب از نظام آموزش وپرورش زمینه‌ساز خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی در گام دوم

    تبیین مطالبات رهبر انقلاب از نظام آموزش وپرورش زمینه‌ساز خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی در گام دوم

    02 ژوئن 2023
  • جای خالی مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی در آموزش و پرورش

    جای خالی مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی در آموزش و پرورش

    18 می 2023
  • چهارده راهبرد وحدت آفرین نیاز حیاتی امروز گفتمان انقلابی در عرصه خدمت به مردم

    چهارده راهبرد وحدت آفرین نیاز حیاتی امروز گفتمان انقلابی در عرصه خدمت به مردم

    19 اکتبر 2021
  • مسائل مهم ، راهبردی  و اسناد توسعه شهرستان های تربت حیدریه، مه ولات و زاوه

    مسائل مهم ، راهبردی و اسناد توسعه شهرستان های تربت حیدریه، مه ولات و زاوه

    06 آگوست 2021
  • بیانیه حضور سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ / آمده‌ام تا “دولتی مردمی برای ایرانی قوی” تشکیل دهم

    بیانیه حضور سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ / آمده‌ام تا “دولتی مردمی برای ایرانی قوی” تشکیل دهم

    21 می 2021
  • نامه‌ ای مشفقانه دکتر ابوالقاسم خسروی به کاندیداهای انتخابات ۱۴۰۰، همه مدعیان امانتداری مردم در ریاست جمهوری، نمایندگی مجلس، شورا های شهر و روستا و …. باید بدانیم که این میز و مقام وقدرت  و شوکت  پایدارنیست 

    نامه‌ ای مشفقانه دکتر ابوالقاسم خسروی به کاندیداهای انتخابات ۱۴۰۰، همه مدعیان امانتداری مردم در ریاست جمهوری، نمایندگی مجلس، شورا های شهر و روستا و …. باید بدانیم که این میز و مقام وقدرت  و شوکت  پایدارنیست 

    20 می 2021
  • سرباز محمدباقر قالیباف باز هم ثابت کرد که همچون رفیقان دیرینش شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید کاظمی  برای جریان انقلاب از همه چی میگذرد

    سرباز محمدباقر قالیباف باز هم ثابت کرد که همچون رفیقان دیرینش شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید کاظمی  برای جریان انقلاب از همه چی میگذرد

    20 می 2021
  • نام‌گذاری روز میلاد حضرت مهدی(عج) به عنوان روز سربازان گمنام، بیان‌گر نقش و جایگاه ویژه و تأثیرگذار وزارت اطلاعات در حفاظت از ارزش‌های اسلامی و منافع ملی در برابر دشمنان قسم خورده انقلاب است.

    نام‌گذاری روز میلاد حضرت مهدی(عج) به عنوان روز سربازان گمنام، بیان‌گر نقش و جایگاه ویژه و تأثیرگذار وزارت اطلاعات در حفاظت از ارزش‌های اسلامی و منافع ملی در برابر دشمنان قسم خورده انقلاب است.

    31 مارس 2021
  • اساسی‌ترین رکن جامعه منتظر قبل از ظهور آن حضرت(عج) توجه به تقوای عمومی و تقوای جمعی، کار تشکیلاتی،همدلی، همکاری و دوری از خودخواهی و غرور است

    اساسی‌ترین رکن جامعه منتظر قبل از ظهور آن حضرت(عج) توجه به تقوای عمومی و تقوای جمعی، کار تشکیلاتی،همدلی، همکاری و دوری از خودخواهی و غرور است

    31 مارس 2021
  • تحلیلی بر شعار سال ۱۴۰۰ شمسی که از سوی ولی امر مسلمین با عنوان سال” تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها” مزین شده است

    تحلیلی بر شعار سال ۱۴۰۰ شمسی که از سوی ولی امر مسلمین با عنوان سال” تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها” مزین شده است

    20 مارس 2021
Copyright © 2014 SHK Group All Rights Reserved